GFN Donderdag brengt RTX 4080 naar de cloud met het GeForce NOW Ultimate-lidmaatschap, plus 24 games in januari

GFN Donderdag bevat deze week het grootste cloud gaming nieuws van CES 2023: het GeForce NOW Ultimate-lidmaatschap. Aangedreven door de nieuwste NVIDIA GPU-technologie kunnen Ultimate-leden hun favoriete pc-games spelen met prestaties die nooit eerder beschikbaar waren via de cloud, streamen in maximaal 240 FPS met NVIDIA Reflex of in 4K aan 120 FPS met ondersteuning voor RTX ON en DLSS 3.

De nieuwe GeForce RTX 4080-aangedreven SuperPODs zullen vanaf later deze maand beschikbaar zijn in Noord-Amerika en Europa, met een verdere uitrol in de maanden die volgen

De GeForce NOW-bibliotheek blijft eveneens groeien – met meer dan 1.500 games en 100+ gratis te spelen titels is er altijd wel iets nieuws te spelen. Kijk uit naar toekomstige toevoegingen dit jaar, zoals Atomic Heart, The Day Before en Party Animals die later dit jaar verschijnen.

Bovendien worden in januari 24 nieuwe titels toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek. De update van deze week bevat de volledige lijst en leden kunnen deze week aan de slag met vijf nieuwe titels:

  • Scott Pilgrim vs. The World: The Game Complete Edition (Nieuwe release op Steam, 5 januari)
  • Carrier Command 2 (Steam)
  • Project Hospital (Steam)
  • Portal with RTX (Steam)
  • Severed Steel (Epic Games Store)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password