GFN Donderdag brengt donder naar de cloud met ‘Rumbleverse’ op GeForce NOW plus zeven nieuwe games

Als je denkt dat je donder hoort, is het eigenlijk Rumbleverse die naar de cloud komt! De langverwachte, gratis te spelen Brawler Royale van Iron Galaxy Studios en Epic Games Publishing lanceert deze donderdag op GeForce NOW.

GeForce NOW-leden kunnen meteen spelen zonder downloadtijden, vooral met nieuwe “GET”-knoppen in de app die leden rechtstreeks verbinden met digitale winkels voor de games die ze willen, zelfs voor free-to-play games zoals Rumbleverse. GeForce NOW is ook de enige manier om Rumbleverse op mobiel te spelen in volledige pc-kwaliteit en voor Mac-gamers om deel te nemen aan de strijd.

Plus GeForce NOW voegt deze week zeven nieuwe titels toe om te streamen, waaronder Hunted, het nieuwste seizoen van Apex Legends, dat een nieuwe Legend Vantage, nieuwe kaart, verhoogde level cap en meer brengt. Bekijk de lijst met nieuwe games hier:

Zoals altijd kunnen RTX 3080-leden streamen in maximaal 1440p en 120 frames per seconde bij ultralage latency, plus speciale toegang krijgen tot RTX 3080-servers en gamesessies van acht uur.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com