Gezellige verhalenboek-stedenbouwer Fabledom komt op 13 april naar Steam Early Access

Indie-ontwikkelaar Grenaa Games, in samenwerking met uitgever Dear Villagers, is blij aan te kondigen dat hun gezonde sprookjesachtige township builder Fabledom naar Steam Early Access komt op 13 april voor Dear Villagers Publisher Week. Maak je klaar voor de gezelligste kijk op het bouwen van je eigen betoverde dorp!
In een sprookjesachtig koninkrijk van trollen, ridders en prinsessen biedt Fabledom een ongedwongen, ontspannen benadering van de city builder. Creëer je nederzetting vanaf de grond en vul deze met kastelen, barakken, boerderijen, velden, huizen en meer. Pas je gebouwen aan aan je visie met een reeks decoraties en voorzieningen om het gezelligste, meest functionele dorp in het hele land te creëren!

Zoals in alle goede sprookjes ligt er iets boosaardigs in het verschiet, dus je zult je fort moeten versterken en tegen naburige kolonies moeten vechten voor de heerschappij over het rijk! Stel een leger samen, kies je kampioen en verdedig je koninkrijk tegen boze buren en volgelingen. Of ga verder en verover door je held in jouw naam te laten vechten in een machtige zoektocht om epische buit en uitrusting te verzamelen!

Zoek een prins of prinses en trouw voor de liefde! Of voor geld! Diplomatie is de naam van het spel in feodale tijden, en de uitgebreide onderhandelingsmechanismen van Fabledom laten je verenigen voor wederzijds belang – of botsen voor overheersing. Romantiek zal de manier waarop je het spel speelt en met je buren omgaat sterk beïnvloeden, en elke verkering brengt nieuwe manieren om je dorp als essentieel voor de regio neer te zetten.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com