Gezellig samenzijn op 9 november met de lancering van Ikonei Island: An Earthlock Adventure

Uitgever Jetpack Collective en Snowcastle Games, een onafhankelijke spelontwikkelaar uit Oslo, hebben de lanceerdatum aangekondigd van hun gezellige co-op, op Stardew Valley geïnspireerde spin-off van Earthlock, Ikonei Island: An Earthlock Adventure. De game komt op donderdag 9 november uit op PC, Xbox en PlayStation, met Switch op een later tijdstip, voor een verkoopprijs van $24,99 (£20,99). Je kunt de game ook gratis spelen met iemand die de game bezit via de Ikonei Island: Friends’ Pass, vandaag gelanceerd op Steam!

Ikonei Island is een prachtig, gezellig avontuur dat je alleen of met je vrienden kunt spelen. Je verkent het prachtige eiland, gaat een band aan met magische wezens en gebruikt hun vaardigheden, ontdekt verborgen mysteries, verzamelt voorwerpen om een charmant huis te bouwen, vecht tegen piraten en nog veel meer. De game doet denken aan knusse klassiekers als Stardew Valley, Animal Crossing en My Time at Portia, maar heeft zijn eigen verhaaldiepte omdat het de betoverende thema’s aansnijdt die oorspronkelijk in Snowcastle’s Earthlock werden verkend.
Vanaf vandaag heeft Snowcastle Ikonei Island: Friends’ Pass uit, een gratis versie van de game waarmee iedereen het eiland op kan en de online multiplayer co-op ervaring kan verkennen met maximaal drie vrienden. Iedereen kan de eerste twee uur alleen of samen spelen! Maar als ten minste één van jullie de volledige versie heeft, kun je onbeperkt spelen!

Verzamel grondstoffen, ambachtelijke gereedschappen en uitrusting. Bewerk het land, bouw je basis of een gezellig huis en richt het in zoals jij dat wilt. Je hoeft alleen maar een ‘Ribbit Request’ (oftewel een ‘Join’-code) aan te vragen om samen aan dezelfde spelsessie deel te kunnen nemen. En als je demo uit is, geen zorgen – na aankoop van het basisspel kun je verder waar je gebleven was.

Ikonei Island is momenteel beschikbaar in Early Access op Steam en komt op 9 november naar de Epic Game Store, Playstation en Xbox en later ook naar Nintendo Switch.

.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password