Gezellig mijnbouwavontuur ‘Core Keeper’ gaat in 2024 naar Nintendo Switch, Xbox en PlayStation, terwijl de Steam Early Access-verkopen de 2 miljoen bereiken

Pak je mijnhouwelen en maak je klaar voor een betoverend ondergronds avontuur in Core Keeper, een sandboxspel met mijnbouw voor 1-8 spelers, dat in de zomer van 2024 uitkomt op het Nintendo Switch-systeem, de Xbox Series X|S, de Xbox One-consoles, het PlayStation 5-systeem (PS5) en het PlayStation 4-systeem.

De consoleversies verschijnen tegelijk met Core Keeper’s 1.0-update op pc, na een succesvolle Steam Early Access-periode waarin inmiddels 2 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Core Keeper is een sandbox-avontuur in de mijnbouw dat zich afspeelt in een oude grot vol wezens, schatten en snuisterijen. Mijn relikwieën en grondstoffen om je basis te bouwen, je gereedschap te upgraden en krachtige uitrusting te maken om epische eindbazen te verslaan. Kweek gewassen, ga vissen, kook nieuwe recepten, ga op zoek naar voorwerpen, vecht tegen monsters en verken alleen of met vrienden diverse biomen in een uitgestrekte, procedureel gegenereerde ondergrondse wereld.

De consoleversies van Core Keeper bevatten alle bestaande content die tijdens de PC Early Access-periode is geïntroduceerd, plus content uit de aankomende 1.0-update. Ga op avontuur over de golven van The Sunken Sea, spring in razendsnelle karts en baan je een weg door het woestijnzand en versla legendarische Titans solo of in online co-op met maximaal 8 spelers in dit bekroonde avontuur.

Een fysieke editie is vanaf de eerste dag verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en Xbox One, en is binnenkort te bestellen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password