Gezellig detective-avontuur Chronique des Silencieux lanceert op 29 januari voor PC

Pierre Feuille Studio onthult dat het handgetekende historische detective-avontuur Chronique des Silencieux op 29 januari 2024 wordt gelanceerd voor pc via Steam, met ondersteuning voor Mac, Linux en andere verkooppunten in de komende weken.

Tegelijk met de aankondiging is er een gloednieuwe trailer uitgebracht waarin het knusse, meeslepende historische verhaal, de oogstrelende geïllustreerde esthetiek en de zeer suggestieve soundtrack, geïnspireerd door klassieke cinema, giallo mysteries en misdaadthrillers, in de schijnwerpers staan.
Chronique des Silencieux speelt zich af in het Frankrijk van de jaren 1970 en laat spelers in de huid kruipen van Eugène Faury, een beginnende privédetective die de eigenaardige zaak van Victor Dousvalon onderzoekt – een koppige oude geschiedenisprofessor die zijn leven in geheimzinnigheid hulde.

Spelers hebben een scherp oog en een scherpe geest nodig om dit delicate mysterie op te lossen, want ze worden met hun neus op de zaak gedrukt. Ze ontmoeten een bonte verzameling personages die ze ijverig moeten ondervragen in een poging feit van fictie te onderscheiden. Alleen door de juiste aanwijzingen te volgen, geheime documenten door te spitten en decennia oude leugens te onderzoeken, zal de waarheid uiteindelijk aan het licht komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password