Gevechtsgameplay-trailer no. 1 voor Persona 5 Tactica uitgebracht

Er is een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande strategische RPG Persona 5 Tactica van ATLUS. De trailer, toont gameplay en biedt een voorproefje van de technieken die spelers onder de knie moeten krijgen om hun vijanden te verslaan.

Leer hoe je het tij van het gevecht kunt keren met een Triple Threat Attack, ontgrendel vaardigheden in het vaardighedenschema en meer. Persona 5 Tactica biedt vijf moeilijkheidsinstellingen, van veilig tot genadeloos, zodat zowel nieuwkomers als strategische RPG-veteranen een uitdaging kunnen vinden die het beste bij hen past.

In de trailer wordt het DLC Challenge Pack “Repaint Your Heart” getoond, met nieuwe spelregels, nieuwe gevechten met dynamische levels en twee extra personages: Goro Akechi en Kasumi Yoshizawa!

Persona 5 Tactica is nu beschikbaar voor pre-order en wordt 17 november 2023 wereldwijd uitgebracht voor Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Persona 5 Tactica zal bij release ook beschikbaar zijn op de Xbox Game Pass.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password