Get Even aangekondigd

Wanneer Cole Black in een oud verlaten asiel ontwaakt is het enige wat hij zich nog kan herinneren een poging om een tienermeisje met een bom aan haar borst vastgekleefd te redden. De rest van zijn geheugen is volledig gewist. Get Even wordt ontwikkeld door The Farm 51 en staat gepland voor een release in de lente van 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Get Even daagt je uit na te denken over rechtvaardigheid en realiteit en doet dat dankzij de ondersteuning van de Auro-3D-technologie van Auro Technologies. Wat is er echt? Je kijk op het verleden zal de toekomst vormgeven. Help Black door op onderzoek te gaan in zijn eigen geest, de waarheid te aanschouwen en twee eenvoudige vragen te beantwoorden: ‘Waarom was hij daar?’ en ‘Wie was het meisje?’.
“Ik ben blij te mogen samenwerken met The Farm 51 en deze uitzonderlijke evaring naar de klant te mogen brengen” aldus Samuel Gatté, Production & Product Support Senior Director bij Bandai Namco. “De voorbije 2 jaar hebbenBandai Namco en The Farm 51 een sterke relatie opgebouwd, gaande van een artistieke visie tot game mechanics. We hebben ook geprobeerd met Get Even een sterker verhaal met memorabele personages te creëren zodat de speler nauwelijks het verschil zal merken tussen de virtuele wereld en de realiteit. Hopelijk hebben we een ervaring gecreërd die zowel betekenisvol als onvergetelijk zal zijn.”

Wojciech Pazdur, Development Director bij The Farm 51 bevestigt. “Get Even” is de grootste titel die we tot nu toe in onze studio hebben geproduceerd – het kent een diegpaand verhaal en de meest geavanceerde technologie waarmee ons team reeds heeft gewerkt. Dankzij de ondersteuning van Bandai Namco hebben we de titel naar een hoger niveau gebracht en elk aspect aan de game opgepoetst. Vandaag zijn we dan ook extreem blij het nieuwe gezicht van Get Even te mogen tonen aan zowel de spelers als de media. “What is real?”

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password