Gesloten en geladen 2D Run ‘n’ Gun Platformer Planet Cube: Edge Out Today

Firestoke is verheugd aan te kondigen dat hun actievolle, pixel art 2D platformer Planet Cube: Edge van ontwikkelaar Sunna Entertainment vandaag lanceert op Steam, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch, en binnenkort naar de Epic Games Store komt.

Planet Cube: Edge werpt spelers in een vredige, kubusvormige wereld die wordt verstoord door een onbekende kracht. Terwijl de meeste kubussen naar de dichtstbijzijnde uitgang rennen, vindt een vierkantige laborant genaamd Edge het in zich om de wereld te redden met zijn vaardigheden om te schieten, springen en sprinten. In deze snelle en vaardige platformactie moet je snel reageren en onbeperkt respawnen om hordes binnenvallende vijanden te verslaan. In een poging om de wereld te redden, navigeren spelers door een onderzeese wetenschappelijke faciliteit, vol met vijanden en gevaren.

Het epos van Sunna Entertainment speelt zich af in acht prachtig handgemaakte pixel art-levels en zit vol eigenzinnige en gedenkwaardige personages. Planet Cube: Edge is een klassieke combinatie van makkelijk te leren maar moeilijk te beheersen, en levert het soort verslavende ‘nog één keer’ flow waar spelers op gedijen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password