Geselecteerde Play Pokémon League-events hervat in Belgie

Spelers van de Pokémon Trading Card Game in België kunnen weer deelnemen aan geselecteerde Play! Pokémon-events, want onderdelen van het officiële programma van Pokémon worden hier vanaf vandaag hervat. Spelers kunnen vanaf nu een bezoek brengen aan Pokémon League-events in winkels, deelnemen aan reguliere League-spelsessies en in Prerelease-toernooien de strijd aangaan met andere spelers. De deelnemende winkels zijn te vinden met de eventlocator.

Lees van tevoren onze bijgewerkte Play! Pokémon COVID-19-aanbevelingen voor League-events zorgvuldig door. Lokale Championship Point-events, waaronder League Challenges, League Cups, Premier Challenges en Midseason Showdowns blijven tot nader order opgeschort.

De richtlijnen en voorwaarden van de toepasselijke overheids- en gezondheidsinstanties worden continu gemonitord op de mogelijkheid om momenteel opgeschorte persoonlijke events in andere landen en regio’s weer op te pakken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password