Geremasterde jaren ’90-shooter PowerSlave Exhumed nu verkrijgbaar in de Humble Store

Na hun samenwerking om de humanitaire crisis in Oekraïne te steunen met de “Stand With Ukraine Bundle”, kondigen Nightdive Studios en Humble vandaag aan dat de klassieke shooter PowerSlave Exhumed uit de jaren ’90 nu verkrijgbaar is in The Humble Store.

PowerSlave Exhumed is geremasterd met behulp van Nightdive’s robuuste en eigen KEX-engine en combineert de beste elementen van de originele PlayStation- en Sega Saturn-versies van PowerSlave met een keur aan nieuwe functies, upgrades en updates die optimaal gebruikmaken van de kracht van moderne gameplatforms. Spelers kunnen genieten van PowerSlave Exhumed in glorieus breedbeeld, met ondersteuning voor maximaal 4K-resolutie, SMAA anti-aliasing en anisotropische texture filtering. Steam Achievements en gamepad-ondersteuning zijn ook beschikbaar op de Windows PC-versie van het spel dat je koopt in The Humble Store.

Er heeft een buitenaardse inval plaatsgevonden in de oude Egyptische stad Karnak, en een eliteteam van kranige professionals moet op onderzoek uit. Onder leiding van de geest van de machtige farao Ramses maken PowerSlave-spelers gebruik van een dodelijke selectie moderne en antieke wapens – waaronder M-60 machinegeweren en de krachtige Eye of Rah Gauntlet – om zich een weg te banen door de Kilmaat-hordes. Tijdens hun epische reis verkennen spelers eeuwenoude tombes en nemen het op tegen mummies, vurige insectoïden, Anubis-zombies en buitenaardse krijgers in een zoektocht om Ramses te bevrijden, de planeet te redden en mogelijk op te klimmen tot godheid.

Het originele PowerSlave werd in Noord-Amerika, Europa en Japan uitgebracht voor Sega Saturn, PlayStation en MS-DOS van eind 1996 tot eind 1997. PowerSlave Exhumed lanceerde oorspronkelijk op 10 februari 2022 op Windows PC, PlayStation 4|5, Xbox One en Series S|X, en Nintendo Switch dankzij een samenwerking tussen Nightdive Studios en Throwback Entertainment.

PowerSlave Exhumed voor Windows PC (via Steam) is te koop in The Humble Store voor
€16.79 met een korting van 10% op de lanceringsweek op https://www.humblebundle.com/store/powerslave-exhumed.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password