Geralt of Rivia stemacteur Doug Cockle kent de beruchte Skyrim Intro niet. in promotie video van afk arena

De beroemde stemacteur Doug Cockle staat bekend om zijn geliefde rol als Geralt of Rivia in de The Witcher videogameserie. Maar zelfs vanuit een positie van groot aanzien in de gamewereld heeft hij duidelijk gemaakt dat de beruchte Skyrim-intro – al dan niet in meme-formaat – hem al die jaren is ontgaan.

In een recente promotievideo voor de nu beschikbare AFK Arena en The Witcher 3: Wild Hunt crossover, leest Doug op speelse wijze teksten voor die door de community zijn ingezonden als zijn iconische personage, met als titel “Wat zou je willen dat Geralt tegen je zegt als je ’s ochtends wakker wordt?”. Te midden van vele brutale en ~suggestieve~ toespelingen, stuurde een lid van de gemeenschap de enige regel in die ze allemaal beheersen: “Hey, jij. Je bent eindelijk wakker.” De speler die de zin instuurde voegde eraan toe “als je weet dat je het weet”, waarop Doug kwaakte dat hij het zeker niet wist.

In de video beantwoordt Doug enkele vragen van fans en plaagt hij de AFK Arena-gemeenschap op speelse wijze met enkele van hun “vreemdere” suggesties voor stemregels. Tot slot herinnert Doug de kijkers eraan dat de AFK Arena en The Witcher 3: Wild Hunt crossover nu actief is in het spel op iOS- en Android-apparaten en dat zowel Geralt als Yennefer beschikbaar zijn als speelbare helden om spelers te helpen “een pak slaag te geven” in de arena.

Doug Cockle verzorgt sinds begin jaren 2000 de stemmen voor videogamepersonages, met Geralt of Rivia als zijn meest iconische rol. Hij sprak het personage The Witcher in sinds het debuut van de serie in 2007. Naast zijn optreden in de AFK Arena heeft hij de rol ook herhaald toen Geralt zich waagde aan Soulcalibur IV en Monster Hunter World. Voor zijn vertolking van het personage in The Witcher 3: Wild Hunt kreeg hij de prijs voor Beste Spelprestatie bij de Britse Golden Joystick Awards.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password