Geopolitieke simulatie SuperPower 3 vanaf nu beschikbaar

Tijd om de wereld te laten zien, wat voor een leider je bent: SuperPower 3 is vandaag uit voor PC en geeft je de leiding over een van de 194 landen ter wereld. SuperPower 3 is gebaseerd op hedendaagse gegevens en simuleert internationale geopolitieke beslissingen voor elk land ter wereld. Je kunt kiezen uit 14 voorgedefinieerde scenario’s – of de volledig vrije sandbox-modus, waarin je precies de doelen bereikt die je voor jezelf en je gekozen natie maakt.

Naast de huidige inhoud is SuperPower 3 super-mod vriendelijk en kunnen spelers over de hele wereld het spel aanpassen aan hun smaak.




Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password