Geoff Keighley heeft een rol in Death Stranding

Tijdens Gamescom Opening Night Live werd nieuwe gameplay getoond van Hideo Kojima’s Death Stranding. Hierin was onder andere te zien dat presentator Geoff Keighley een rol heeft in de game.

In de gameplaybeelden is te zien hoe een soort AI-versie van Keighley opgeroepen kan worden door hoofdpersonage Sam, gespeeld door Norman Reedus.

Keighley is de organisator van The Game Awards en Gamescom Opening Night Live en heeft Kojima’s aankomende game de afgelopen jaren veel aandacht gegeven. Een paar jaar geleden werd hij voor de game ingescand, maar hem werd toen niet verteld waar het precies voor bedoeld was.

In de gameplaybeelden wordt verder ook getoond hoe het hoofdpersonage af en toe moet urineren. Verder werd er meer focus gelegd op het rondlopen en klimmen in de spelwereld en het verzorgen van een baby in een tank. Tot slot werden er ook trailers getoond waarin de rollen van actrice Margaret Qualley (The Leftovers) en regisseur Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth, The Shape of Water) worden uitgediept.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4. Kojima laat weten dat Death Stranding een compleet nieuw soort actiegame wordt waar spelers geïsoleerde steden en een gefragmenteerde samenleving met elkaar in contact moeten brengen. Alle elementen van de game, waaronder het verhaal en de gameplay, hangen samen dankzij het thema ‘connectie’. Hoe dat precies tot uiting komt is niet bekend.
https://www.youtube.com/watch?v=UO-z1sjY42s
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password