Genshin Impact komt naar GeForce NOW + 2.0.41 app-update en meer 120 FPS-streaming naar mobiel + zes nieuwe titels

Leden zetten zich schrap voor impact deze GFN Donderdag met de aankondiging dat de razend populaire Genshin Impact officieel wordt gelanceerd op GeForce NOW op 23 juni.

Er is genoeg om enthousiast over te zijn deze week als de pc- en Mac-apps worden geüpgrade naar versie 2.0.41, die een veelgevraagde functie met zich meebrengt. Plus, 120 FPS-streaming wordt breed uitgerold naar alle 120Hz Android mobiele apparaten. Kijk uit naar deze ondersteuning in de komende weken en je zult merken dat de ervaring kan variëren afhankelijk van het model.

Tot slot, wat zou GFN Donderdag zijn zonder meer games? Deze week krijgen leden zes nieuwe titels om te spelen, waaronder Chivalry 2 en Starship Troopers: Terran Command.

Vanaf 23 juni, na een succesvolle beperkte bèta, kunnen alle GeForce NOW-leden een uitgestrekte magische wereld vol avontuur verkennen in Genshin Impact. De populaire open-wereld actie RPG verlaat de beperkte bèta en lanceert volgende week voor alle GeForce NOW-leden.

Leden kunnen zich door de steeds groter wordende wereld wagen en in de meeslepende campagne springen op verschillende apparaten, streaming binnenkort naar pc’s, Macs en Chromebooks met minder vermogen op GeForce NOW RTX 3080-leden kunnen hun gaming opwaarderen voor de beste ervaring door te streamen in 4K-resolutie en 60 frames per seconde op de pc- en Mac-apps. (Opmerking: de game zal bij lancering alleen beschikbaar zijn op pc, Mac en Chromebook).

Bovendien rollen we deze week de 2.0.41 GeForce NOW-app-update uit die een veelgevraagde functie toevoegt: ondersteuning voor kopiëren en plakken vanaf het klembord in de stream tijdens het streamen vanuit pc- en Mac-apps. Leden hebben nu nog sneller toegang tot hun games.

Mobiele gamers krijgen meer toegang tot de voordelen van een RTX 3080-lidmaatschap en pc-gaming, aangezien 120 FPS-streaming nu beschikbaar is op alle mobiele apparaten met 120Hz-schermen.

En zonder verder oponthoud, hier zijn de zes games die deze week in de cloud gestreamd kunnen worden:

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password