Geniet van je verblijf in het moordhotel met The Devil in Me – vanaf vandaag verkrijgbaar

Bandai Namco Europe heeft vandaag The Dark Pictures Anthology-seizoensfinale, The Devil in Me, uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

In The Devil in Me worden spelers uitgenodigd in een prachtige recreatie van het World’s Fair Hotel, gebouwd door de Amerikaanse seriemoordenaar H.H. Holmes. Ze besturen de crew van Lonnit Entertainment, low-budget documentairemakers die naar het hotel zijn gelokt met de belofte van iets unieks, iets dat de kijkcijfers van hun true-crime show zou kunnen opkrikken. Hun lot ligt in de handen van de spelers, die onder druk onmogelijke beslissingen moeten nemen, terwijl hun moorddadige gastheer elke beweging in de gaten houdt.
Naast een nieuw verhaal en een cast vol sterren komt de seizoensfinale met een reeks nieuwe gameplayfuncties. Personages kunnen nu klimmen, springen, kruipen en rennen door verkenningsgebieden die groter en complexer zijn dan ooit. Spelers zullen hun hoofd koel moeten houden om puzzels op te lossen en door op het juiste moment het nieuwe inventarissysteem en de speciale hulpmiddelen voor personages te gebruiken, kunnen ze hun leven redden!

Zoals bij alle games in The Dark Pictures Anthology kunnen spelers de horror alleen trotseren of samenwerken met vrienden in de multiplayermodi: online met een vriend of met maximaal vijf spelers in de couch-modus.

Uw kamer is klaar, we wensen u een aangenaam verblijf.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

The Dark Pictures Anthology is een serie stand-alone, vertakkende filmische horror games, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elk spel bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast van personages.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password