Geniet van de frisse berglucht met Lonely Mountains: Downhill’s Daily rides Hersamenvatting Seizoen Zomerwandelingen

Thunderful & Megagon Industries nemen je mee op een koele en kalme rit naar beneden met de gratis update van vandaag voor Lonely Mountains: Downhill. Deze recap, Daily Rides Season 25: Summer Strolls omarmt de schoonheid van de natuur terwijl je ontspant aan het strand. Ga op avontuur met frisse nieuwe outfits en accessoires in deze nieuwste update op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC (Steam). Lonely Mountains: Downhill is nu gratis verkrijgbaar voor abonnees van PlayStation Plus Extra. De game is ook geverifieerd voor Steam Deck en er is een geweldige demo beschikbaar op Steam en Nintendo Switch.

In Seizoen 25 hebben we je voorzien van nieuwe coole cosmetische items terwijl je een levendige zomerafdaling maakt:

  • Ontspan ergens achter de zee met de Beach-outfit
  • Bereid je voor op een zomerse afdaling met de sportieve outfit
  • Koel af in de schaduw met de zomeroutfit
  • Ga diep duiken met de neopreenoutfit
  • Surf over de golven met de Surfboard rugzak
  • Oefen je downward dog met de Yoga Mat rugzak
  • Houd de hitte buiten met de helmen Cap en Straw Hat

Daily Rides is ook een cross-platform dagelijkse leaderboard competitie: Elke dag wordt er willekeurig een parcours uitgekozen, compleet met nieuwe hindernissen en shortcuts. Het vier weken durende seizoen biedt een nieuw thema met vrij te spelen cosmetische beloningen voor deelnemers. Heb jij het in je om het nieuwe seizoen te domineren? Ga rijden en kijk of jij de top van het klassement kunt bereiken!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password