Geniet van de feestdagen met de toptitels van GeForce NOW

Het weer buiten is guur en koud, maar de toevoeging van nieuwe games aan GeForce NOW maken de GFN Donderdag toch een heerlijk moment in de week!

Het maakt niet uit of je op de brave of stoute lijst van de Kerstman bent belandt dit jaar, de meer dan 1.400 titels in de cloud van de GeForce NOW-bibliotheek zijn voor iedereen! Sterker nog, deze bibliotheek wordt vandaag weer verder uitgebreid met zes toptitles.

Let It Stream, Let It Stream, Let It Stream!

Met zo’n uitgebreid scala aan games en de mogelijkheid om deze te spelen op bijna elk apparaat, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!

Hang niet alleen de lampjes in de boom deze kerst, maar zet ze ook aan in je games aan met RTX ON voor real-time ray tracing in titels als Marvel’s Guardians of the Galaxy, Control en Cyberpunk 2077. RTX ON is beschikbaar voor RTX 3080- en Priority-leden, die ook de voordelen krijgen van uitgebreide speelsessies en speciale servers om sneller te kunnen spelen.

Verander Macs in gaming rigs met de kracht van de cloud en speel pc-exclusieve titels als New World en Lost Ark, of neem toptitels mee naar het grote scherm door te streamen naar NVIDIA SHIELD of Samsung Smart TV’s in glorieuze 4K-resolutie.

Neem gaming mee op reis voor de feestdagen met mobiele apparaten. Duik in Fortnite of tik je een weg door Teyvet in Genshin Impact, met touch controls.

Ervaar toptitels van uitgevers als Ubisoft, waaronder Assassin’s Creed Valhalla en Far Cry 6 en geniet van games die je vaardigheden testen, zoals ICARUS en Crysis Remastered – allemaal te streamen in 4K-resolutie met de pc- en Mac-apps met een RTX 3080-lidmaatschap.

Neem een voorsprong bij het opbouwen van je game-bibliotheek met meer dan 100 gratis te spelen titels zoals Apex Legends en het nieuwste seizoen van Roller Champions – en neem je spelvorderingen mee naar elk apparaat met cloud saves. RTX 3080-leden krijgen een competitief voordeel in multiplayer games, zoals no-sweat streaming met ultra-lage latentie om tot meer overwinningen te leiden.

En met de feestdagen in aantocht zijn de gratis games in de Epic Games Store ontzettend populair. Kijk regelmatig op de Gratis Games-pagina om titels te claimen, waarvan we er de komende weken veel naar de cloud zullen brengen. Ga naar de lidmaatschapspagina voor meer informatie over de voordelen van een premium GeForce NOW-lidmaatschap.

Bovendien komen er deze week zes nieuwe games naar de cloud:

  • Master of  Magic (Nieuwe release op Steam)
  • Roller Champions (Nieuwe release op Steam)
  • Wavetale (Nieuwe release op Steam)
  • Cosmoteer: Starship Architect & Commander (Nieuwe release op Steam)
  • Floodland (Nieuwe release op Steam)
  • Marvel’s Midnight Suns (Nieuwe release op Epic Games Store)

Let ook goed op bij de Origin versies van Electronic Arts games, wanneer deze overgaan naar de nieuwe EA-app, te beginnen met Battlefield 2042 deze week. Samen met het eigendom van deze games, zullen de  content, cloud saves en vriendenlijst over naar de EA-app.

GeForce NOW-cadeaubonnen zijn de perfecte kousvulling of last-minute cadeau, dus geef jezelf of een vriend het geschenk van gaming.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password