Geniet van buitenaardse beats met de Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP Original Video Game Soundtrack

Niet eerder uitgebrachte muziek van de multi award-winnende Marvel’s Guardians of the Galaxy nu gratis beschikbaar als stream
Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van buitenaardse techno luisteren naar de pompende elektronische muziek zoals die klinkt op Knowhere-locatie in Marvel’s Guardians of the Galaxy. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP Original Video Game Soundtrack bevat vier electronic dance-nummers met breaks, beats, buitenaardse vocalen en dreunende baslijnen die elke dansvloer in beweging krijgen, in elk sterrenstelsel. Daarnaast bevat de EP, op verzoek van vele fans, de opzwepende rockmuziek van de “Huddle” en de Spaghetti Western-achtige muziek van de karaoke-showdown met de beruchte smokkelaar Lipless.
Knowhere is de levendige mijnhaven in het hoofd van een dood Celestial-wezen, vol plaatsen om te drinken, gokken en reflecteren. Wanneer onze bende buitenbeentjes Knowhere bezoekt, kunnen spelers genieten van een even bizarre als onvergetelijke zoektocht door deze beruchte bestemming. Om Knowhere tot leven te wekken, speelde muziek een belangrijke rol, waarbij elke bezoekbare bestemming zijn eigen geluid kreeg. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP Original Video Game Soundtrack brengt deze muziek bij elkaar voor zes buitenaards maffe en lekkere tracks met invloeden van alien techno, donkere, onheilspellende industrial en new age synthesized sound.

Alle tracks zijn geschreven, uitgevoerd en geproduceerd door de voor een BAFTA en IVOR NOVELLO genomineerde componist Richard Jacques. De bonus EP is vanaf 8 april 2022 gratis verkrijgbaar voor alle grote streamingplatformen.

Hieronder alle tracks, met beschrijvingen van Richard –

  • Bizarre Bazaar – “Intergalactische synth vibes gecombineerd met heavy hard-hitting breaks”
  • Nice Try, Terran – “Hypnotische alien techno met trance-achtige buitenaardse vocalen”
  • Mantlo’s Bar – “Rockets favoriete hangplek. Stevige industriële breaks met exotische, astrale zang”
  • The Collectors Emporium – “Betoverende new age geluidsstromen met etnische windeffecten”
  • Showdown With Lipless – “Spaghetti Western-achtige duelmuziek, inclusief het main theme van de Guardians”
  • The Huddle – “Opzwepende stadionrock met uitbundig publiek”
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password