Generation Zero komt op 26 maart 2019 uit

Avalanche Studios heeft de releasedatumvoor de aankomende open wereldactiegameGeneration Zero bekend gemaakt. 26 maart 2019 is de dagwaaropjij – en 3 van jevrienden – de wereld van Zweden in de jaren 80, vol met robotachtigevijanden, kuntverkennen – een wereldwaar de toekomst en het verledenelkaarontmoeten.

Kan je niet wachten? Reserveer vandaag nog de game om het exclusieve Radical Vanity Pack te ontvangen met 12 extra customization opties voor je karakter (zoals t-shirts, bandana’s, een iconisch bomberjack en meer) om een unieke jaren 80 look te creëren! De standaard editie komt naar de PlayStation 4 en Xbox One voor €39.99 en naar PC voor €34.99.

Ben je een echte Generation Zero Hero? Mis dan de Collectors Editie niet, deze bevat:

  • Een premium steelbook game case
  • Een stoffen kaart van de gamewereld
  • Een T-shirt
  • Een unieke Generation Zero-versie van het Dalapaard beeld

… en meer.

De Collectors Editie is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels.

Belangrijkste kenmerken Generation Zero:

  • Jaren 80 nostalgia

Verken een enorme open wereld, weergegeven met de gepatenteerde Apex-engine, met een volledige dag / nacht-cyclus met onvoorspelbaar weer, complex AI-gedrag, gesimuleerde ballistiek, zeer realistische akoestiek en een dynamische soundtrack uit de jaren 80.

  • Maak je klaar en vecht terug

Alle vijanden worden voortdurend gesimuleerd in de wereld en zwerven met opzet en een doel door het landschap. Door tactisch wapens, vaardigheden en je uitrusting te combineren kun je je vijanden lokken, verlammen en vernietigen. Als het je lukt om een specifiek vijandelijk onderdeel te vernietigen, of dit nu bepantsering of wapens is, dan is de schade permanent. Vijanden zullen deze littekens dragen totdat je ze weer onder ogen ziet, of dit nu minuten, uren of weken later is.

  • Multiplayer voor 1-4 spelers

Ga alleen op pad of creëer een team met maximaal drie vrienden in de coöp-multiplayer. Doe er alles aan om het speelveld op gelijk niveau te brengen, ga op zoek naar wapens en uitrusting, verstop valstrikken en gebruik de omgeving in je voordeel in intense gevechten. Werk samen en combineer je unieke vaardigheden om vijanden neer te halen, ondersteun je vrienden die neer zijn gegaan en deel de buit nadat een vijand verslagen is. In Generation Zero is leven winnen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password