Gene Thomas maakt themalied voor jubileum FACTS

Ter ere van het dertigjarig bestaan van de Belgische comic con FACTS creëerde zanger Gene Thomas het nummer Stars in Your Eyes. Dat themalied beoogt de magie van dit popcultuurevenement te vatten, dat voor de tweede keer dit jaar plaatsvindt in Flanders Expo, op 21 en 22 oktober.

Sinds 1993 komen fans van popcultuur in de Gentse comic con FACTS samen om hun grote idolen te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken of unieke verzamelobjecten te kopen. Dat evenement is een begrip geworden dat bezoekers van over heel Europa aantrekt. Om de dertigste verjaardag van FACTS te vieren schreef zanger Gene Thomas speciaal een song, genaamd ‘Stars In Your Eyes’.
Gene Thomas is een van de meest veelzijdige artiesten in Vlaanderen. Zo scoorde hij hits met de populaire pop-danceformatie X-Session, bracht hij verschillende succesvolle soloalbums uit en nam hij deel aan het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek‘. Hij speelt momenteel de theatertour ‘Kom Wat Dichterbij‘ en bracht in 2021 zelfs een eigen gin-likeur op de markt.

Dat uitgerekend Gene Thomas dit nummer maakt is geen verrassing, zegt ook Anthony Audenaerd, de organisator van FACTS.

“Wie Gene kent, weet dat hij een echte geek is. Hij komt al jaren naar FACTS en is bijvoorbeeld een grote fan van Star Wars. We vieren de verjaardag van onze comic con op verschillende manieren, maar deze song zal een blijvende herinnering worden.”

In de song, die uiteraard te horen zal zijn op FACTS, staat de magie centraal. “Ik ben zeer vereerd dat ik een nummer mocht maken voor de dertigste verjaardag van het fantastische FACTS”, aldus Gene Thomas.

“Het nummer ‘Stars In Your Eyes’ gaat over de sterretjes die je in de ogen ziet van iedereen die op FACTS rondloopt. Je mag daar zijn wie je bent en je komt terecht in een fantastische, feeërieke wereld. Tijdens het weekend van FACTS is iedereen gewoonweg een superheld.”

FACTS vindt plaats op 21 en 22 oktober in Flanders Expo. Tickets en info: www.facts.be.
​Beluister ‘Stars In Your Eyes’ van Gene Thomas: lnk.to/StarsInYourEyes

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password