Gelimiteerde Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie verkrijgbaar vanaf 20 maart

Er staat je een nieuw leven op een onbewoond eiland te wachten. Animal Crossing: New Horizons wordt op 20 maart uitgebracht en om dat te vieren ligt er vanaf diezelfde datum een gelimiteerde Nintendo Switch-bundel in de winkel. Deze bevat een Nintendo Switch-systeem met een speciaal design en een downloadcode voor de game. Met deze bundel kunnen spelers geheel in stijl naar het eilandparadijs vertrekken.
De Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie heeft een uniek uiterlijk dat is gebaseerd op de nieuwe game. Naast een stijlvol patroon op de achterkant van het spelsysteem bevat de bundel pastelgroene en -blauwe Joy-Con-controllers met een witte achterkant, gekleurde polsbandjes en een witte Nintendo Switch-houder die is versierd met afbeeldingen van de beroemde personages Tom Nook en de broertjes Timmy en Tommy.
In de onlangs verschenen onthullingstrailer van de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie kun je de speciale editie bekijken. Spelers die staan te trappelen om een ontspannen leven op te bouwen op het eiland, kunnen het spelsysteem zeer binnenkort al bestellen in bepaalde winkels.
Vanaf 20 maart zijn ook het Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-etui en beschermfolie en het Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons-etui en beschermfolie verkrijgbaar. Deze etuis beschermen het spelsysteem, zodat je Animal Crossing: New Horizons zorgeloos altijd en overal met je mee kunt nemen.
In Animal Crossing: New Horizons vertrekken spelers met het speciale Eilandleven-pakket van Nook Inc. naar een onbewoond eiland. Eenmaal aangekomen is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en een nieuw en onbezorgd leven op te bouwen op geheel eigen wijze. Spelers kunnen bijvoorbeeld hun eigen huisje versieren en inrichten, honderden voorwerpen vervaardigen, hun personage creëren en hun ervaring delen met vrienden en familie.
Met Animal Crossing: New Horizons debuteert de Animal Crossing-serie op de Nintendo Switch. De nieuwste telg in de serie introduceert bovendien allerlei nieuwe mogelijkheden, zoals doe-het-zelven, nieuwe manieren om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan met decoraties, je eigen NookPhone en nog veel en veel meer. Net als in eerdere games uit de serie kunnen spelers in New Horizons talloze activiteiten ondernemen en zowel bekende als nieuwe dierenvrienden ontmoeten terwijl ze in hun eigen tempo genieten van de charmes van elk seizoen.
Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch, de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-editie en het speciale etui en beschermfolie voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite zijn vanaf 20 maart in Europa verkrijgbaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password