Gekke fysica Brawler Bare Butt Boxing betreedt de Early Access Ring Q4 2022

Bare Butt Boxing, de komisch chaotische multiplayer brawler van AAA visual effects studio Tuatara Games, bereidt zich voor op een lancering op pc via Steam Early Access in Q4 2022, gevolgd door een volledige 1.0 release op pc, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox in 2023.
In vervoering gebracht door de bokssport, dalen ondeugende buitenaardse jongeren af naar de aarde om hun favoriete vechters na te bootsen. Bereid je voor op kledingvrije, valstrikkende wedstrijden in de verste uithoeken van de planeet. Ravotten in 6-spelers vrije-voor-alles vechtpartijen in kleurrijke locaties over de hele wereld en zelfs in de ruimte. Er komen geen scheidsrechters aan te pas!

Lanceer tegenstanders door doelen in lokale en online multiplayer om de meeste punten te scoren en als overwinnaar uit de strijd te komen. Ga op zoek naar power-ups die het spel kunnen veranderen, zoals elektrische vuisten en explosieve kleefbommen. Blijf alert en ontwijk valkuilen, valstrikken en andere verrassende gevaren die een ramp kunnen betekenen. Kleed je kampioenen aan met coole aanpassingen die je alleen door te spelen vrijspeelt en klim naar de top van het klassement, waarbij het niet uitmaakt wie de kampioen is.

Bare Butt Boxing zal beschikbaar zijn op Steam Early Access voor PC Q4 2022, gevolgd door de volledige release op PC, Nintendo Switch, PlayStation 5, en PlayStation 4 in 2023.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password