Geheimen van de ontwikkelaar onthuld in ‘Inside Final Fantasy XII The Zodiac Age’ video

Square Enix heeft een gloednieuwe video onthuld in de doorlopende ‘Inside Final Fantasy’-serie, die een kijkje geeft in de ontwikkeling van een aantal van de meest geliefde delen in de klassieke serie.

In de video ‘Inside Final Fantasy XII The Zodiac Age’ bespreken de talentvolle creatieve geesten achter de geliefde game het ontstaan van de game en hun inspiratie voor de uitgestrekte en magische wereld Ivalice, inclusief interviews met de regisseur van de game Takashi Katano en producer Hiroaki Kato.

De ‘Inside FINAL FANTASY’ serie neemt kijkers mee op een reis door de geschiedenis van de serie en brengt interviews samen met een verscheidenheid aan originele makers, artiesten en ontwikkelaars. Eerder uitgebrachte video’s in de serie hebben een uitgebreide kijk gegeven in de ontwikkeling van de vereerde, fan-favoriete titels FINAL FANTASY IX, Chocobo’s Mystery Dungeon EVERY BUDDY!™, FINAL FANTASY VII and FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password