GeForce RTX 4070 and better desktop GPUs exceed 100 FPS at 4K in ‘Redfall’ with DLSS 3

Vandaag lanceert Redfall met ondersteuning voor NVIDIA DLSS 3 en NVIDIA Reflex, en GeForce Gamers zijn Game Ready met de nieuwe Game Ready Driver voor Redfall.

Deze driver wordt ook gebruikt voor de komende Diablo IV Server Slam en Showgunners, die vandaag worden gelanceerd met DLSS 2. De nieuwe driver levert ook 2 nieuwe GeForce Experience Optimal Settings profielen.

Game Ready voor Redfall met DLSS 3 en Reflex
Onze nieuwste GeForce Game Ready Driver maakt je systeem klaar voor Redfall, dat vandaag wordt gelanceerd met ondersteuning voor NVIDIA DLSS 3 en NVIDIA Reflex.

Door NVIDIA DLSS 3 te activeren worden de prestaties met 71% versneld op de GeForce RTX 4090, waardoor eigenaren kunnen gamen aan tot wel 188 FPS in 4K, met elke instelling maximaal. Andere GeForce RTX 40-series GPU’s schalen vergelijkbaar, waardoor GeForce RTX 4070 en hoger desktop GPU’s kunnen gamen met meer dan 100 FPS in 4K-resolutie, met framerates die pieken op 148 FPS op de RTX 4080.

Redfall zit vol met NVIDIA-gerelateerde technologieën, waaronder DLSS 3, DLSS 2 en Reflex, zodat GeForce RTX-gamers zeker zijn van de definitieve Redfall-ervaring.

Game Ready voor de Diablo IV Server Slam, met DLSS 2
Na de succesvolle Open Beta nodigt Blizzard gamers uit om hun servers te stresstesten in de Diablo IV Server Slam, die plaatsvindt van 12 tot 14 mei. Spelers krijgen nog één kans om speciale cosmetische beloningen te verdienen, waaronder de Beta Wolf Pack Cosmetic en een nieuwe Mount Trophy.

Wanneer gespeeld wordt met een GeForce RTX GPU, kunnen gamers DLSS 2 activeren om de framerates te versnellen, waardoor Diablo IV kan worden ervaren op de hoogste detailniveaus en resoluties. En wanneer Diablo IV op 6 juni uitkomt, kunnen gamers met een GeForce RTX 40-series DLSS 3 activeren voor nog snellere prestaties.

Meer DLSS-games
Het momentum van DLSS blijft groeien, want vandaag komt er een nieuwe reeks DLSS-games aan, waaronder:

 • Showgunners (nu beschikbaar met DLSS 2)
 • Daydream: Forgotten Sorrow (24 mei met DLSS 2 & ray tracing)
 • System Shock (30 mei met DLSS 2)

Meer Game Ready goodies en upgrades

 • Day-0 ondersteuning voor:
  • Showgunners, die vandaag met DLSS 2 gelanceerd wordt
 • De toevoeging van GeForce Experience Optimal Settings voor 2 nieuwe titels, waaronder:
  • Summoners War: Chronicles
  • KovaaK’s
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com