GeForce NOW voorziet ‘HITMAN World of Assassination’ en ‘Marvel’s Midnight Suns’ van DLSS 3-upgrade en voegt 6 nieuwe games toe

Deze GFN Donderdag gaat de uitrol van RTX 4080-prestaties verder met verbeteringen aan de RTX 4080 SuperPODs die bijna klaar zijn in het datacenter in Londen. Ook zorgt DLSS 3, de nieuwste Ultimate-technologie, voor prestatieverbeteringen aan HITMAN World of Assassination en Marvel’s Midnight Suns voor scherpe, hoogwaardige beelden die wedijveren met native resolutie, allemaal vanuit de cloud.

NVIDIA DLSS 3, RTX-technologie die beschikbaar is in de cloud dankzij de krachtige Ada Lovelace-architectuur, versnelt de prestaties door frames van hoge kwaliteit te genereren in plaats van alleen pixels. Integraties van DLSS 3 omvatten ook NVIDIA Reflex, waardoor de systeemlatentie voor alle GeForce NOW-gebruikers wordt verminderd en games nog responsiever worden. Met de groeiende ondersteuning voor DLSS 3 heeft GeForce NOW deze nu ook geïntegreerd in de nieuwste game-updates voor leden.

De veelgeprezen HITMAN 3 van IOI, nu HITMAN World of Assassination, bevat content van HITMAN 1, HITMAN 2 en HITMAN 3 en kan vanuit de cloud worden gespeeld in 4K met ray tracing en instellingen die tot het maximum zijn opgevoerd met geïntegreerde DLSS 3-ondersteuning. Ultimate-leden kunnen genieten van elke ray traced reflectie en schaduw terwijl ze spelen als de legendarische huurmoordenaar Agent 47.

Marvel’s Midnight Suns, de hoog gewaardeerde game van de creators van XCOM, krijgt ook een DLSS 3-boost samen met zijn eerste downloadbare content – The Good, The Bad, and the Undead voegt Deadpool toe aan het roster.

Ultimate-leden kunnen deze games en meer ervaren met maximaal 4K 120 fps, of zich onderdompelen in ultrawide streaming met maximaal 3.840 x 1.600 met 120 fps.

En met de mogelijkheid om hun games en opslaggegevens overal mee naartoe te nemen, hebben GeForce NOW-leden veel om naar uit te kijken, waaronder de 6 nieuwe games die deze week aan de cloud worden toegevoegd:

  • Watch Dogs: Legion (nieuwe release op Steam, 26 januari)
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint (nieuwe release op Steam, 23 januari)
  • Oddballers (nieuwe release op Ubisoft Connect, 26 januari)
  • Cygnus Enterprises (Steam)
  • Rain World (Steam)
  • The Eternal Cylinder (Steam)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password