GeForce NOW streamt hoge resolutie, 120FPS pc-gaming naar ‘s werelds eerste cloud gaming Chromebooks plus 11 nieuwe games om te streamen

Deze GFN Donderdag brengen we GeForce NOW naar nog meer ondersteunde apparaten met de nieuwste Chromebooks, de eerste laptops speciaal gebouwd voor cloud gaming.

Deze nieuwe cloud gaming Chromebooks – de Acer Chromebook 516 GE, de ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip en de Lenovo Ideapad Gaming Chromebook – hebben allemaal een hoge verversingssnelheid, hoge resolutie schermen, gaming toetsenborden, snelle WiFi 6-connectiviteit en meeslepende audio. Met het GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap kunnen gamers direct 1400+ pc-games uit de GeForce NOW-bibliotheek streamen tot 1600p bij 120FPS. Ze worden allemaal geleverd met een gratis drie maanden GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap, ons abonnement met de hoogste prestaties.

Bovendien kunnen GeForce NOW RTX 3080-leden ook hun favoriete pc-games streamen tot 1600p en 120FPS in een Chrome-browser, een upgrade ten opzichte van de mogelijkheid om tot 1440p en 120FPS te streamen in een Chrome-browser.

Dat geldt ook voor de gesloten bèta van Warhammer 40.000: Darktide – Gamers die een preorder hebben geplaatst op Steam kunnen al een voorproefje krijgen van de game met een gesloten bèta-periode, die loopt van 14 tot en met 16 oktober.

Bekijk ook de 11 nieuwe games die deze week te streamen zijn voor GeForce NOW-leden:

 • Asterigos: Curse of the Stars (Nieuwe release op Steam)
 • Kamiwaza: Way of the Thief (Nieuwe release op Steam)
 • LEGO Bricktales (Nieuwe release op Steam en Epic Games)
 • Ozymandias: Bronze Age Empire Sim (Nieuwe release op Steam)
 • PC Building Simulator 2 (Nieuwe release op Epic Games)
 • The Last Oricru (Nieuwe release op Steam, 13 okt.)
 • Rabbids: Party of Legends (Nieuwe release op Ubisoft, 13 okt.)
 • The Darkest Tales (Nieuwe release op Steam, 13 okt.)
 • Scorn (Nieuwe release op Steam en Epic Games, 14 okt.)
 • Warhammer 40,000: Darktide Closed Beta (Nieuwe release op Steam, beschikbaar vanaf 14 oktober om 16u CET tot 17 oktober om 1u CET)
 • Dual Universe (Steam)

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password