GeForce-gamers profiteren van DLSS-upgrades voor ‘Marvel’s Midnight Suns’, ‘HITMAN 3’ en meer

NVIDIA heeft vandaag een nieuwe Game Ready Driver voor Marvel’s Midnight Suns uitgebracht die GeForce Gamer systemen optimaliseert voor de toevoeging van DLSS 3-upgrades die binnenkort verschijnen in Marvel’s Midnight Suns, HITMAN 3 en Deliver Us Mars. De driver levert ook pre-release optimalisaties voor aankomende nieuwe releases, zoals Dead Space en Forspoken, die day-1 ondersteuning voor DLSS bevatten.

Marvel’s Midnight Suns krijgt DLSS 3-upgrade op 26 januari
Marvel’s Midnight Suns werd vorige maand met lovende kritieken gelanceerd en bood ondersteuning voor DLSS 2, ray-traced reflecties en ray traced ambient occlusion. Op 26 januari wordt de pc-editie nog beter met de toevoeging van NVIDIA DLSS 3, waardoor de prestaties voor GeForce-gamers met een RTX 40-series toenemen.

Hitman 3 krijgt een DLSS 3-upgrade op 26 januari
HITMAN 3 wordt op 26 januari HITMAN World of Assassination, die ook toegang zal bevatten tot HITMAN 1– en HITMAN 2-content via het Access Pass-systeem van ontwikkelaar IO Interactive. Huidige bezitters van HITMAN 3 krijgen een gratis upgrade naar HITMAN World of Assassination op alle platforms.

Tegelijkertijd verschijnt er een nieuwe game-update voor Hitman 3, met daarin ondersteuning voor DLSS 3. Dit volgt op de toevoeging van DLSS 2 en ray tracing afgelopen mei, en stelt GeForce-gamers met een RTX 40-series in staat om hun prestaties met AI te verveelvoudigen.

Game Ready-drivers bevatten optimalisaties, verbeteringen en meer, om de nieuwste releases en nieuwste titelupdates te ondersteunen. In onze nieuwe driver hebben we lanceringsondersteuning voor verschillende langverwachte releases, waardoor spelers de best mogelijke ervaring krijgen bij het gamen op GeForce RTX grafische kaarten, desktops en laptops.  Deze driver bevat optimalisaties voor:

  • Dead Space, die op 27 januari uitkomt met DLSS 2
  • Deliver Us Mars, lancering 2 februari met DLSS 3, NVIDIA Reflex en ray tracing.
  • Forspoken, dat op 24 januari uitkomt met DLSS 2
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password