Geesten uit het verleden roepen om hulp in buitenaards verhalend horrorspel Sylvio: Black Waters

Sylvio: Black Waters is een sfeervolle first-person horrorgame die spelers op een raadselachtige buitenaardse planeet zet waar de geesten uit het verleden de aanwijzingen voor de geheimen bevatten. In deze onbekende wereld die een griezelige gelijkenis met de aarde vertoont, ontdekken spelers een mysterieus apparaat waarmee ze met geesten kunnen communiceren. Een van de stemmen die uit het apparaat weerklinken is afkomstig van een man genaamd Lee, die beweert de enige overlevende van deze plek te zijn.

Door af te stemmen op de stemmen van degenen die ooit in deze wereld woonden en zo de beklemmende stilte te doorbreken, krijgen spelers een boeiend verhaal over hoe deze plek is ontstaan. Er wachten antwoorden over het verleden en mogelijk ook over de toekomst als spelers zich verder verdiepen in het pikkedonker in het hart van deze wereld.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password