Geen vr in Cyberpunk 2077 omdat het nog niet genoeg geld oplevert

Cyberpunk 2077 bevat volgens CD Projekt Red geen VR-ondersteuning omdat het nog niet rendabel genoeg is.

Studiohoofd John Mamais laat weten dat ze een VR test hebben gedaan met de game. Maar zoals gezegd nog niet rendabel genoeg is om het uit te brengen in VR. Ook omdat de VR games nog niet heel veel hebben en nog redelijk veel geld kosten.

Mamais werd ook gevraagd of Cyberpunk 2077 ooit op de Switch verwacht kan worden. Hij liet weten dat hij vermoedt dat de game te intensief voor de hardware is, maar dat het niet uit te sluiten is. Hij had ook niet verwacht dat de The Witcher 3 zo goed zou draaien op de Switch. Cyberpunk 2077 komt op 17 september uit op PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password