Geen April Fools! De EVERSPACE 2 Stinger’s Debuut Update is nu beschikbaar op Steam, GOG, en binnenkort ook in de Windows Store.

Onafhankelijke AA-ontwikkelaar ROCKFISH Games is verheugd om vandaag niet-april-fools nieuws te delen. Hun nieuwste EVERSPACE 2-update gaat live voor spelers op Steam, GOG en komt binnenkort ook naar de Microsoft Store. Als onderdeel van deze update is vroege WIP-lokalisatie toegevoegd, waardoor EVERSPACE 2 naar gretige ruimtepiloten over de hele wereld komt.

Stinger’s Debut, voorheen getiteld Rogue’s Debut in de roadmap van 2022, voegt de Stinger toe, EVERSPACE 2’s derde lichte gevechtsvliegklasse. Dit nieuwe schip richt zich op elektronische oorlogsvoering, waardoor apparaten een essentieel onderdeel zijn voor piloten die de voorkeur geven aan wendbare, op vermogen gerichte ruimtetuigen. Bij het gebruik van scheepsapparaten wordt een derde wapenhardpunt onder de romp van de Stinger geactiveerd, waarmee 50% meer primaire schade wordt aangericht. De Void Swarm Ultimate van de Stinger reset onmiddellijk de cooldowns van de apparaten en laat een zwerm agressieve micro-bots los die alles op hun weg verorberen, met prioriteit voor het vergrendelde doelwit. Bij terugkeer herstellen deze bots de romp en bepantsering van het spelersschip op basis van de toegebrachte schade. Stingerschepen kunnen op de vlucht slaan met willekeurige extraatjes, zoals 20% verminderde cooldown voor ondersteunings- of oorlogsapparatuur, een Void Swarm-radius die met 25% wordt vergroot, of ze kunnen vijf seconden onzichtbaar blijven nadat hun schild is uitgeput.

 

Samen met een nieuwe vijandige subfactie, de Okkar Prime, brengt de update ook verbeterde crafting, en het verzamelen van grondstoffen functies, evenals nieuwe uitrusting, verhaal inhoud, perks en extra uitdagingen verspreid over de EVERSPACE 2 sterrenstelsels. Samen met deze verbeteringen heeft het team van ROCKFISH Games delen van het spel opnieuw gebalanceerd en experimentele moeilijkheidsgraden toegevoegd die op elk moment kunnen worden gewijzigd.

De Debut Update van de Stinger zal ook experimentele UI- en teksttaalondersteuning bevatten voor Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Braziliaans Portugees, Pools, Tsjechisch, Vereenvoudigd en Traditioneel Chinees, Japans en Koreaans, zodat de internationale EVERSPACE 2-gemeenschap op volle toeren kan meedraaien. Aangezien de eerste implementaties van de lokalisatie nog niet perfect zijn, zal de lokalisatie voor EVERSPACE 2 voortdurend worden bijgewerkt, samen met eventuele ontbrekende tekst en vereiste fixes voor de volledige release begin 2023.

De content-gated EVERSPACE 2 demo op Steam is bijgewerkt met alle relevante wijzigingen, inclusief WIP lokalisatie. In de bijgewerkte demo kunnen spelers van over de hele wereld de eerste sector van het eerste sterrensysteem van EVERSPACE 2 verkennen en hun savegame meenemen naar Early Access.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password