Geef gaming cadeau, met nog meer korting voor de Xbox Series S

Vanaf vandaag geeft Xbox fans een vervroegd kerstcadeau: tijdelijk extra feestelijke kortingen op het cadeau voor gaming: de volledig digitale Xbox Series S, nu beschikbaar met €50,- korting op de consumentenadviesprijs.

Degenen die de volgende generatie gaming willen ervaren, kunnen dit deze feestdagen doen, dankzij deze tijdelijke aanbieding, die vandaag maandag 12 december, ingaat en beschikbaar is tot en met 24 december.

Schakel naadloos tussen familiefavorieten, waaronder Forza Horizon 5 en Minecraft dankzij quick resume en kortere laadtijden, waardoor een family game night naar een nieuw level wordt getild en het hele gezin blij van wordt deze feestdagen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Klaar voor actie. Snelheid en prestaties van de volgende generatie betekenen aanzienlijk kortere laadtijden en verbluffende beelden tot 120 FPS om van te genieten voor een lanceringstitel op de eerste dag, of een van de meer dan honderd favorieten in de Xbox Game Pass bibliotheek (lidmaatschap wordt apart verkocht).
  • Backwards compatibiliteit. Wil je geen afscheid nemen van je oude familiefavorieten? Met de Xbox Series S hoeft je dat niet meer te doen! Bereid je voor op snellere laadtijden, hogere resoluties en stabielere framerates voor duizenden Xbox One-, Xbox 360- en Originele Xbox-games.
  • Meer tijd om te spelen, minder wachten. Met Quick Resume kun je naadloos wisselen tussen meerdere verschillende titels en onmiddellijk doorgaan waar je gebleven was.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password