Gebruik krachtig nieuw wapentuig in Attack on Titan 2: Final Battle

Koei Tecmo heeft  nieuwe informatie onthuld over de nieuwe gevechtssystemen in de komende titel A.O.T. 2: Final Battle. Het nieuwste deel in de intense serie actiegames, gebaseerd op het wereldwijde animefenomeen ‘Attack on Titan’, staat gepland voor een release op 5 juli 2019 voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en digitaal op  PC via Steam.

In A.O.T. 2: Final Battle bepaalt de kolossale grootte van de vijanden de sterkere uitrusting die de Scouts nodig hebben als ze willen overleven. Scouts kunnen nu naast de traditionele Slashing Gear nu de nog dodelijkere Shooting Gear gebruiken. Messen vervangen door geweren maken langeafstandsaanvallen mogelijk met een aantal verschillende kogeltypes, die verschillende soorten schade toedienen: Regular Shot, Scatter Shot, Explosive Shot, Attrition Shot, Numbing Shot en Incendiary Shot. Kogels herladen is net zo makkelijk als brandstof en messen vervangen; al krijgen spelers die in Final Battle de reload-knop loslaten als de wijzer in het gele gebied komt een perfect reload krijgen, waardoor de kogel in gebruik voor een korte tijd niet verbruikt wordt. Spelers kunnen snel wisselen tussen Shooting en Slashing Gear load-outs bij supply bases in het veld, omdat aanpassen aan gevechtssituaties essentieel is in het verslaan van Titans.

De indrukwekkende Showdown Equipment is ook beschikbaar om Scouts een flinke boost in gevechtskracht te geven. Twee opties zijn beschikbaar: de revolutionaire ‘Thunder Spear’ deelt snel explosieve schade uit om Titans te verslaan, en de ‘Gatling Guns’ laten magazines los die door elk Titan-deel in zicht heen scheuren. Zodra dit beschikbaar wordt en de Showdown Equipment-balk gevuld is, kunnen ze voor een korte tijd schadelijke aanvallen loslaten.

Scouts met jeukende handen kunnen nu pre-orderen en toegang krijgen tot bonuscontent voor de ultieme ‘Attack on Titan’ ervaring. Wie A.O.T. 2: Final Battle koopt (fysiek of digitaal) op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC (via Steam) tijdens de eerste launchmaand krijgt het ‘Queen of Historia’ kostuum voor Christa, de ‘Young Male Coat’ voor Kenny, ‘Plain Clothes (Underground City)’ voor Levi en het ‘One-piece Dress’ kostuum voor Mikasa. PlayStation 4 spelers krijgen ook vroege toegang tot de speelbare personages ‘Kenny’ en ‘Zeke’, terwijl Nintendo Switch en Xbox One spelers die de game pre-orderen voor launch deze personages, samen met Eren (Long Hair) vroeg vrijspelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password