Gears of war 4 wereldwijd gelanceerd op Xbox One en Windows 10

Microsoft heeft Gears of War 4 officieel gelanceerd. De game is exclusief verkrijgbaar op Xbox one en Windows 10. Gears of War 4 is het begin van een nieuwe saga van een van ‘s werelds meest geprezen videogamefranchises uit de geschiedenis. Gears of War 4 speelt zich 25 jaar na de feiten van Gears of War 3.

 
“Gears of War 4 is het resultaat van een ongelofelijk avontuur en bijna drie jaar aan passie en hard werk bij onze ontwikkelstudio,” aldus Rod Fergusson, Studio Head bij The Coalition. “Ben je een fan van de eerste dag of is het je eerste Gears-game ooit; Gears of War 4 biedt de ideale gelegenheid met de franchise aan de slag te gaan nu een volledig nieuwe saga wordt ingeluid.”

Gears of War moedigt spelers aan om nooit alleen te vechten via cross-play op Xbox One en Windows 10 doorheen alle modes (Campaign, Horde en Co-op versus) en de versus multiplayer cross-play in privé matches. Omdat dit een Xbox Play Anywhere-titel is, krijg je beide versies met een enkele digitale aankoop waardoor je eenvoudig tussen beide kan wisselen terwijl alle game vorderingen, Gamerscore en Achievements opgeslagen worden en opvraagbaar zijn via Xbox Live. Of je nu de Swarm aan het bestrijden bent in co-op, probeert te overleven in de nieuwe Horde 3.0-modus of jouw skills aan het testen bent in de heftige Versus multiplayer aan 60 FPS; Gears of War 4 is dé ultieme game om met vrienden te spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password