Gas erop en gaan! De Turtle Beach VelocityOne race is nu verkrijgbaar op Xbox en Windows PC

Doe je gordel om, grijp het stuur beet en gas erop! De succesvolle producent in gaming-accessoires Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) kondigt vandaag aan dat hun allereerste racing-simulatiesetup, de Turtle Beach® VelocityOne™ Race, vanaf nu verkrijgbaar is. Dit baanbrekende universele racestuur met pedalen voor Xbox en Windows PCs werd ontwikkeld door het bekroonde VelocityOne simulatieteam en zit vol met de nieuwste technologie en premium materialen, waar coureurs pole positions en winsten mee kunnen pakken. VelocityOne Race is vanaf vandaag verkrijgbaar.

“Met VelocityOne Race happen je tegenstanders stof, want je hebt het voordeel door de ongeëvenaarde racesimulatieprestaties, het algehele ontwerp en de bouwkwaliteit.’, zegt Cris Keirn, Interim CEO en SVP of Global Sales bij Turtle Beach Corporation. “Turtle Beach heeft alweer een gaming-simulatieaccessoire geleverd dat de lat hoger legt voor de hele categorie. VelocityOne Race bevat de nieuwste technologie waar serieuze sim racing fans van gaan houden, met een prijs die moeilijk te overtreffen is.”

Racing Sim fans kunnen de high-fidelity force feedback voelen door middel van de speciaal ontwikkelde 7.2 Nm K: Drive motor.  De K:Drive motor zorgt voor ultrarealistische, krachtige feedback en tegelijkertijd soepel sturen waardoor je kan reageren op gebeurtenissen tijdens de race en omstandigheden op de baan. Bij de voeten vinden coureurs de aluminium pedalen en Dynamic Brake Tek™ load-cell remmen die levensechte remprestaties simuleren, waardoor racers de G-krachten en brake-fade in elke bocht voelen. Een afneembaar handgestikt lederen stuur zorgt voor meer realisme en een betere grip tijdens het schakelen met Mag-Shift paddle shifters die snel, betrouwbaar en consistent schakelen. Bovendien zorgen twee extra analoge peddels met magnetische Hall Effect sensoren voor een nauwkeurige bediening van de koppeling en handrem.

Racetelemetrie in real-time wordt door verschillende racegames ondersteund en aangepaste controls zijn duidelijk zicht- en kiesbaar op het revolutionaire Race Management Display™ van de VelocityOne Race. Er valt meer aan te passen dan alleen het display, want de aanpasbare knoppen en de Tuner companion app, beschikbaar op Xbox, Windows PCs en ondersteunde mobile devices, zorgen ervoor dat je, ongeacht je auto of race, altijd op de hoogte bent van alle relevante informatie.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password