Garden Simulator: NU beschikbaar op consoles

De beroemde kunstenaar Claude Monet zei ooit: “Mijn tuin is mijn mooiste meesterwerk.” En nu kun je jouw meesterwerk op consoles creëren. Ontwikkelteam Produktivkeller Studios en uitgever SunDust kondigen gezamenlijk de release aan van de PC-slaper hit Garden Simulator in de PlayStation Store, Xbox Store (incl. Smart Delivery) en Nintendo eShop voor Nintendo Switch. Vanaf vandaag kunnen consolespelers in hun eigen achtertuin planten en hun gazon verzorgen, terwijl ze in de voetsporen van Monet treden – zonder wroeging als je groene vingers je in de steek laten.

Met Garden Simulator heb je eindeloze mogelijkheden om je volkstuin aan te passen en er jouw individuele locatie van te maken om te ontspannen en tot rust te komen. Begin met bloemperken voor sierplanten of besluit gewassen te verbouwen. Verzorg uw gazon en verfraai uw creatie met tuinaccessoires zoals ligstoelen of kabouters. Bouw hekken of stenen paden om je binnenplaats op te fleuren. Zolang je genoeg munten hebt verdiend kun je je tuin aanpassen en er een klein paradijs van maken – zonder stress of beperkingen.

Verse groenten, heerlijk fruit en prachtige bloemen – je hebt nu de mogelijkheid om je eigen tuin te beheren en de vruchten van je arbeid te oogsten! Verveling in het appartement is verleden tijd – nu is het tijd om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Verzorg je virtuele tuin, verzorg de planten, verkoop je oogst met winst en geniet van het landschap! In Garden Simulator krijg je je eigen stukje land, plaats je decoratieve elementen, verzorg je planten om te oogsten en verkoop je ze ook. Hoe rijker je oogst, hoe meer geld je hebt om je groene paradijs uit te breiden! Talloze vrij te spelen functies en extra content dagen je groene vingers uit.

Grasmaaier, gieter en zaailingen wachten op je – maak je klaar voor een heerlijke tijd in het digitale groen en om de koning van je volkstuin te zijn en er jouw eigen stukje paradijs van te maken!

  • Plant een grote verscheidenheid aan fruit en groenten en versier je tuin met een kleurrijke reeks bloemen.
  • Verzorg je planten, volg de groeistadia en oogst de vruchten. Of het nu aardbeien, sla of verschillende soorten bloemen zijn – de verscheidenheid aan planten maakt je tuin uniek.
  • Ontwerp uw tuin zoals u wilt! Plaats je bloemen en groentebedden en omlijst ze met verschillende omheiningselementen. Heggen, meubels en veel verschillende voorwerpen in talrijke ontwerpen maken van uw stuk grond een unieke vakantieplek.
  • HOUD uw tuin SCHOON! Niet alleen in het begin vind je afval in je tuin dat verwijderd moet worden, maar ook tijdens het spel worden je inspanningen om het schoon te houden beloond! Maai je gazon en verander je landgoed in een tuiniersdroom.
  • Verdien geld en geef het uit! Hoe meer fruit en bloemen je verkoopt, hoe meer geld je beschikbaar hebt om te investeren in beter gereedschap, nieuwe plantenrassen en meer.
  • Heb plezier en experimenteer met realistische fysica! Gooi de ontwerpartikelen rond, plaats ze zoals je wilt, bouw torens van hekken of hagen, en doe veel gekke dingen die je waarschijnlijk niet zou doen in een “echte” tuin. Er zijn bijna geen grenzen aan je fantasie.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com