Garden Life: A Cozy Simulator is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

De ontspannende tuiniergame Garden Life: A Cozy Simulator is sinds de release op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S e n Xbox One warm ontvangen, met 82% positieve reviews op Steam. Met veel plezier maken NACON en stillalive studios bekend dat deze game vanaf vandaag ook verkrijgbaar is op de Nintendo Switch.
Garden Life: A Cozy Simulator is ontwikkeld door de Oostenrijkse ontwikkelaar stillalive studios en biedt een ontspannende vorm van tuinieren, waarin spelers op eigen tempo en naar eigen smaak hun tuin kunnen ontwikkelen. Dankzij de Nintendo Switch-versie kunnen spelers het tuinierplezier nu overal mee naartoe nemen om er altijd van te genieten!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password