Garden Life: A Cozy Simulator beschikbaar voor pre-orders

NACON en stillalive studios kondigen met plezier aan dat Garden Life: A Cozy Simulator, de ontspannende tuinier-game, beschikbaar is voor digitale pre-orders op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De game verschijnt op 22 februari 2024 voor deze platformen. De Nintendo Switch-versie verschijnt op 14 maart 2024.
Garden Life: A Cozy Simulator verplaatst spelers naar een kleurrijke, kalmerende wereld voor een ontspannende tuinier-ervaring, waarin spelers slechts beperkt zijn door hun eigen verbeelding. Aan jou de taak om een verlaten stuk land te transformeren in een bloeiende gemeentetuin, terwijl je praatjes maakt met de maffe personages die in jouw dorp wonen.

Spelers die het idee om hun eigen tuin te decoreren wel aanspreekt, kunnen nu de digitale versie van de game pre-orderen, waarvoor ze worden beloond met de content van de Eco-friendly Ornament Set. Deze set bevat milieuvriendelijke accessoires, inclusief stoelen en tafels die zijn gemaakt van hergebruikt hout, en rotan lantaarns. Dit pakket bevat alles wat spelers nodig hebben om hun tuin nog groener te maken!

Er zijn nu twee edities beschikbaar voor pre-orders op consoles:

  • Standard Edition: de basis-game, verkrijgbaar voor € 39,99.
     
  • Deluxe Edition: bevat de basis-game en de aanvullende content van het Garden Party Pack, inclusief twee exclusieve planten en een brede selectie elegante ornamenten om de tuin mee te veranderen in een feestelijke omgeving. Verkrijgbaar voor € 49,99. 

Beide edities komen op de dag van release ook beschikbaar voor pc (Steam). De prijzen van de pc-versie zijn € 24,99 voor de Standard Edition en € 29,99 voor de Deluxe Edition.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password