Gamescom 2023: Sonic Superstars

Het verbaasde ons toch even toen we merkten dat er een nieuwe Sonic game speelbaar was op de Gamescom vloer. Met wat schaamrood op de kaken gingen we snel opzoeken wanneer dit aangekondigd werd, maar dat was blijkbaar ook nog niet zo heel lang geleden. Oef! We konden ons al ineens wat minder slecht voelen. Maar hoe goed ziet deze nieuwe classic Sonic er weer uit! Er stond ook geen lange wachtrij, dus we konden ons al snel neer zetten om het spel zelf te proberen.

En wow, Sonic speelde vlotter dan ooit ter voren. Ook heeft hij een heel nieuw arsenaal aan moves, zoals het scherm vullen met andere Sonics die snel werk maakten van onze boss battle met Dr. Eggman. Wat ook heel tof is, is het feit dat je samen kan spelen en de keuze hebt tussen Sonic, Tails, Knuckles en Amy. Laat die nieuwe Sonic game maar snel komen!
Vorige: Sand Land Overzicht Volgende: Tekken 8

 

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password