Gamescom 2023: PDP

Naast EPOS zijn we dit jaar ook even op bezoek geweest bij een andere hardware producent, ditmaal eentje die ook al heel wat jaren mee gaat. De meeste mensen gaan hun wellicht kennen dankzij producten zoals gelicenseerde stylussen voor de Nintendo (3)DS, carry cases, headsets en natuurlijk controllers, maar ook de Disney Infinity figuurtjes staan op hun naam. Tijdens ons gesprek wilden ze vooral de aandacht vestigen op hun aankomende REALMZ producten, en met goede reden. Deze nieuwe productlijn combineert verzamelen met gamen op een nieuwe manier. Door het toevoegen van een figuurtje in de controller of headset gaan er heel wat gamers hun hartje onmiddellijk sneller slaan. Wij moeten ook toegeven dat wij wel eens durven zwichten en meerdere controllers kopen om onze favoriete figuurtjes te hebben. Initieel starten ze met Sonic en Knuckles, maar ook andere franchises zoals Transformers en Nintendo IP’s maken hun opkomst, te beginnen met Optimus Prime en Pikmin. Ook de rest van de controller is overigens mooi weergegeven en toont een iconische omgeving.

Er mooi uitzien is natuurlijk niet genoeg, maar we kunnen alvast zeggen dat de controllers heel stevig aanvoelen terwijl ze toch lekker licht in de hand liggen. Verder hebben we ook nog enkele andere zaken gezien waar PDP erg trots op mag zijn, en dat zijn de Glow in the Dark controllers en bijpassende carry cases voor de Nintendo Switch. Al hun producten voelen uitermate degelijk aan en hebben ook steeds een aantrekkelijk prijskaartje. We zijn nu alvast benieuwd naar welke licenties PDP nog gaat kunnen vastkrijgen en welke controllers ons er toe gaan bewegen om onze (digitale) portefeuille open te trekken!
Vorige: EPOS Overzicht Volgende: Powerbeärs
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password