Gamescom 2023: Jumanji: Wild Adventures

Outright Games, voornamelijk bekend voor het brengen van games die gelinked zijn aan grote franchises zoals Star Trek Prodigy: Supernova, Paw Patrol: Grand Prix of Dragons: Legends of the Nine Realms, heeft dit jaar nog enkele games op hun agenda staan. Elk van deze games richt zich vooral op jongere gamers met een nieuwe Paw Patrol titel, maar ook een Transformers en Baby Shark game. De game die er voor ons wat meer uit sprong, is Jumanji Wild Adventures. De reden hier voor? Ten eerste zijn we grote fan van de Jumanji films, zowel de originele met Robin Williams als de vernieuwd films met Dwayne “The Rock” Johnson en Jack Black. Ten tweede trok het multiplayer aspect onmiddellijk onze aandacht. Jumanji: Wild Adventures is gebaseerd op de meest recente delen van de filmfranchise en herenigt Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar en Professor Shelly Oberon tijdens hun reis door de kronkelende wildernis, waarbij ze allerlei gevaren en vijanden moeten overwinnen om The Jewel of Jumanji te vinden en naar huis terug te keren.

Jumanji: Wild Adventures is een co-op spel waar je tot vier spelers tegelijkertijd kan spelen. Het is misschien ook al duidelijk te zien aan de visuele stijl, maar de game is zeker en vast geschikt voor (jongere) kinderen en dankzij de co-op mogelijkheid is het een ideale game voor ouders (en grootouders) om samen met hun (klein)kinderen te spelen. Zowel de actie als combat zijn vrij eenvoudig en het speelt allemaal zeer vlot. De nadruk ligt trouwens ook meer op het verkennen van de levels, met overal verborgen schatten en verzamelobjecten. Dit is misschien niet dé game voor het grote publiek, maar zowel Jumanji fans als de kleinste gamers onder ons gaan hier wel hun plezier mee kunnen beleven.
Vorige: Blasphemous 2 Overzicht Volgende: Little Nightmares III

 

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password