Gamescom 2023: Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftware, voornamelijk bekend van games zoals Elden Ring en de Dark Souls reeks, keert na lange tijd eindelijk terug naar hun mech franchise Armored Core. De game is zeker en vast meer dan slechts “Dark Souls maar dan met mechs”, dus laat je niet afschrikken alvorens je de game geprobeerd hebt. Wij mochten de launch trailer als een van de eersten zien, en het was een schot in de roos. Boordevol actie en met voldoende informatie om je interesse te pieken, zorgt deze trailer er voor dat er voldoende hype gecreëerd wordt.

Ondertussen is de game ook al gereleased en heeft onze redacteur Nolan zijn review ook al online weten te plaatsen. Daarom gaan we hier niet verder in gaan op de game of wat wij er van vonden. Uiteraard verwijzen je heel graag door naar de Armored Core VI: Fires of Rubicon review lezen!
Vorige Overzicht Volgende: Ad Infinitum
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password