Gamescom 2022: Destroy all Humans! 2 – Reprobed

Vreemd om te zien dat een remake van een game uit 2006 een van de grotere, en ook wel coolere, booths heeft op Gamescom maar het trok ons wel onmiddellijk aan om een kijkje te gaan nemen en de demo onder handen te nemen. Aangezien Jimmy ondertussen zijn review ook al klaar heeft, gaan we hier verder niet te diep op in gaan en verwijzen we jullie graag door naar Jimmy’s review over de game.

Niels’s first impressions: From Furon with Love

Persoonlijk was ik wel aangenaam verrast over hoe goed de remake van de game er uit zag. Het helpt natuurlijk altijd wel als er een cartoony look is en de game heel kleurrijk is, maar toch. De demo zelf speelde ook vrij vlot maar de gameplay voelde soms toch wat minder vlot dan ik zou hopen. Dit kan te maken hebben met het feit dat het nog restanten zijn van de 2006 game die ze er getrouwheids gewijs ingelaten hebben, maar het versterkt wel mijn gevoel waarom deze game niets voor mij is. Destijds heb ik beide games ook links laten liggen omdat ze iets te gelijkend waren in gameplay met heel wat games die toen verschenen, met dezelfde missie structuur zoals GTA of Mafia games en ook dezelfde principes zoals politie die je moet afschudden en de mini-map rechtsonder. Nu klinkt dat allemaal wat kort door de bocht, wat het ook wel is, want de game biedt namelijk wel meer dan gewoon dat, het had ook een heel andere aanpak qua verhaal en stopte veel meer (niet altijd even gepaste) humor in zijn dialogen. Misschien moet ik toch de game maar eens een nieuwe kans geven, want de demo heeft me wel weten te amuseren.
Vorige: Skull & Bones Overzicht Volgende: Spongebob Squarepants: The Cosmic Shake
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password