Gamescom 2019: Need for Speed: Heat

Nog zo een franchise die zeker wel gekend is bij de meeste gamers. Wie Need for Speed zegt, laat dit meestal ook volgen met Underground. Voor velen waren de Underground games toch wel de beste die de serie gezien heeft. Helaas is Heat geen nieuwe Underground, maar van wat we al konden zien belooft het wel weer een erg goede stap de juiste richting uit te gaan!

Jimmy first impressions

Eindelijk weer een nieuwe NFS game waarover ik enthousiast kan zijn. Ik heb de gehele reeks met heel veel plezier gespeeld, behalve het veel minder geslaagde NFS Payback (en enkele mindere oudere delen). EA lijkt te hebben geleerd van zijn fouten, weg zijn de cards om je wagen te upgraden en weg zijn de random upgrades die je hierdoor kreeg. Je kan je motor en wagen weer volledig tunen zoals op de oude manier. De game ziet er tevens prachtig uit. Je kan nu zowel overdag als ‘s nachts racen met je uitgebouwde bolide. Ook deze keer zit er weer een verhaal in, dat hopelijk een beetje interessant zal zijn. Al hoop ik hier niet te hard op, een NFS game draait tenslotte om racen en niet om het verhaal, wat in een game als deze eigenlijk maar bijzaak is. 

Het is niet de reboot of remake van NFS Underground waar veel gamers net zoals ik op zitten te wachten, maar het lijkt op het eerste zicht wel in de buurt te komen. Krijgen we binnenkort eindelijk weer een goede nieuwe NFS game? Het ziet er zo naar uit, maar enkel tijd zal dit uitwijzen. Ik zal hem in ieder geval weer zeer uitgebreid gaan spelen.
Vorige: Death Stranding Overzicht Volgende: Flotsam
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password