Gamescom 2019: Gears 5

Gears of War is ondertussen ook al een redelijk langlopende reeks die, voornamelijk, de avonturen van Marcus Fenix volgde in zijn gevecht tegen de Locust. In dit deel gaan we echter Kait Diaz mogen volgen. Zij is een Outsider en een afstammeling van de Locust. Wij zijn alvast benieuwd hoe het verhaal zich gaat ontplooien in de campaign. Maar Gears spelen we uiteraard niet alleen voor de single player! Couch co-op en online multiplayer zijn uiteraard alweer van de partij. Dit voor zowel de campaign als de gebruikelijke online modi. Heb je je Lancer bij de hand? Let ‘er rip!

Niels first impressions

Het was weer een tijdje geleden dat ik nog eens een Gears of War game had gespeeld. Maar gelukkig kwam alles razendsnel terug toen ik de controller vast nam. Aan de controls is dus niet gesleuteld, wat ik alvast een pluspunt vind. Gears heeft, naar mijn mening, zich altijd erg goed laten besturen. Natuurlijk zijn er wat tweaks geweest sinds het begin tot nu, maar de core is altijd hetzelfde gebleven. De demo bevatte jammer genoeg geen onderdelen van de campaign, maar we konden wel lekker los gaan in de online horde mode. Wave na wave van Locust afknallen samen met een bende onbekende, het is toch altijd een zalige ervaring. Met mijn random squad zijn we tot aan de 10de en laatste wave geraakt, de boss wave. Helaas zijn we er niet in geslaagd deze neer te krijgen, maar we hebben ons toch weten te amuseren!
Vorige: Dragon Ball Z: Kakarot Overzicht Volgende: Death Stranding
Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password