Games with gold voor maart aangekondigd

Batman: The Enemy Within van Telltale Games en Shantae: Half-Genie Hero behoren onder andere tot de Games With Gold van maart. Batman: The Enemy Within is het vervolg op Batman: The Telltale Series, dat in januari ook onderdeel was van Games With Gold. De keuzes van Bruce Wayne en zijn alter-ego worden dan ook overgedragen naar dit tweede seizoen. The Enemy Within is ook los speelbaar. De game is beschikbaar van 1 tot en met 31 maart.

Daarnaast wordt indieplatformer Shantae: Half-Genie Hero toegevoegd. Half-Genie Hero is sinds de lancering in 2016 op vrijwel elk platform beschikbaar en betreft een platformer met metroidvania-elementen. De game is beschikbaar van 16 maart tot en met 15 april.

Zoals gebruikelijk komen ook twee Xbox 360-games beschikbaar: Castlevania: Lords of Shadow 2 (1 tot 15 maart) en Sonic Generations (16 tot 31 maart). Die laatste game wordt vermoedelijk toegevoegd vanwege de Sonic-film die nu in de bioscopen draait. Momenteel zijn Call of Cthulhu, TT Isle of Man en Star Wars Battlefront (2005) nog te downloaden voor februari.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password