Gameplaytrailer van The Inquisitor onthult

Kalypso Media en The Dust S.A. hebben de nieuwste gameplaytrailer onthuld van het duistere fantasy-avonturenspel The Inquisitor. Dit verhaal-gedreven epos komt uit de diepten van een alternatieve religieuze geschiedenis en nodigt spelers uit om een verraderlijk pad te navigeren door mysterie, geweld en zonde. The Inquisitor komt binnenkort uit en is bestemd voor de platforms Windows PC, Xbox Series X en PlayStation 5.
In een alternatief 1500 na Christus, waar een wraakzuchtige Jezus losbrak van het kruis en brute vergelding nastreefde tegen de ketters, dompelt The Inquisitor spelers onder in een wereld gedrenkt in bloed en schaduw. In de huid van Mordimer Madderdin, een toegewijde inquisiteur, beginnen spelers aan een schrijnende reis door de corrupte stad Koenigstein. Te midden van de welig tierende zonde en religieuze overtredingen wenkt je plechtige plicht als inquisiteur je om de wortels van de corruptie bloot te leggen en de kwaadaardige greep ervan te confronteren.

Gebruik de kracht van strategisch onderzoek bij het opsporen van verdachten, verdiep je in de fijne kneepjes van bewijs en gebruik, indien nodig, onverzettelijk geweld. Jouw rol als rechter, jury en beul hangt aan een zijden draadje. Zal genade zegevieren of zal het zwaard van vergelding vallen in de naam van de Heilige Wet?

Maar binnen de muren van de stad broeit een diepere duisternis, een rijk gehuld in mysterie, de Onwereld. Mordimer Madderdin heeft, zonder dat zijn omgeving het weet, de sleutel in handen om de geheimen te ontsluieren, door in de verwrongen zielen van de verdorvenen te gluren. The Inquisitor nodigt spelers uit om de grimmige waarheden te onthullen en het ultieme oordeel te ondergaan.

In deze nieuwste trailer zie je welke middelen je tot je beschikking hebt om de zonden van Koenigstein recht te zetten. Bereid je voor om je beoordelingsvermogen op de proef te stellen, het duistere fantasy-avontuur verschijnt binnenkort op Windows PC, Xbox Series X | S en PlayStation 5. Duik in de afgrond en bekijk de trailer hieronder.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password