Gameplay van Avengers game gelekt

Tijdens Comic-Con 2019 in San Diego heeft Square Enix het publiek gameplaybeelden getoond van hun Avengers game, die afgelopen E3 officieel onthuld werd, zij het zonder feitelijke gameplay, die enkel achter gesloten deuren getoond werd. Direct-feed gameplaybeelden werden ook nu evenwel niet gedeeld met de buitenwereld, maar natuurlijk werden de beelden massaal door het publiek opgenomen en gedeeld via sociale media.

Het resultaat is dat ook wij de beelden nu dus kunnen bekijken, zij het in niet al te denderende kwaliteit en dan kan je je toch de vraag stellen of Square Enix niet beter gewoon zelf deftige beelden de wereld had ingestuurd. Maar goed, die betere kwaliteit zouden we later dit jaar nog mogen verwachten, mogelijk tijdens Gamescom. Tot dan moeten we het dus hiermee stellen.

https://www.youtube.com/watch?v=HJQKiOXlHgw

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password