Gameforge onthult grote update voor Fantasy MMORPG-server AION Classic

Update 2.0: Storm in Balaurea komt later deze zomer naar AION Classic EU – daarmee zal een schat aan nieuwe content niet alleen zorgen voor extra variatie in de toch al uitgestrekte en kleurrijke fantasiewereld van de populaire MMO, maar ook het spel op een zinvolle manier uitbreiden. Deze versie van Update 2.0 is uniek voor de EU-regio, met aanzienlijk meer content en verbeteringen van de levenskwaliteit dan in dit stadium beschikbaar was voor andere regio’s.
Content Update 2.0: Storm in Balaurea, gepland voor release later deze zomer, verhoogt de level cap voor alle helden naar 55. Met deze belangrijke mijlpaal kunnen spelers van zowel de Asmodian- als de Elyos-factie een epische strijd aangaan tegen de geduchte Balaur, een machtig draakachtig ras. Asmodians en Elyos van levels hoger dan 50 hebben nu de kans om zich in de gevaarlijke nieuwe zones van Balaurea te wagen.

Naast nieuwe uitrusting biedt deze update meer levels voor crafting- en verzamelvaardigheden terwijl spelers hun avonturen voortzetten. Met Storm in Balaurea herintroduceert Gameforge ook verschillende PvE- en PvP-instances die erg populair zijn bij fans.

PvE instanties

De nieuwe PvE-instances zijn bedoeld voor spelers van level 51 en hoger en mogen, met uitzondering van de solo-instance Taloc’s Hollow, alleen worden betreden in groepen van twee tot zes spelers.

  • Beshmundir Tempel
  • Udas Tempel
  • Lagere Udas Tempel
  • Esoterrace
  • Hol van Taloc

Bovenste afgrond instanties

PvP instanties

De PvP instanties zijn één keer per dag beschikbaar, sommige voor 1v1 en sommige voor groepen van 6v6 spelers van level 51 of hoger.

  • Chantra Dredgion
  • Tiarkh Testlab
  • Empyrean Smeltkroes
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password