Gameforge kondigt grote nieuwe update aan voor AION Classic, getiteld Stormwing’s Revenge

AION de MMO die sinds de oorspronkelijke release in 2008 een hele generatie gamers heeft beïnvloed. AION Classic is een geslaagde renaissance en geeft spelers jong en oud de kans om de legendarische beginversie van het spel te (her)ontdekken. Tegelijkertijd grijpt AION Classic niet alleen terug naar een eenvoudiger tijdperk, maar introduceert het zijn eigen unieke versie, die momenteel apart wordt ontwikkeld.

Hier is een kort overzicht van de nieuwe instanties in update 2.4: Stormwing’s Revenge:

 • Bevrijd Beshmundir Tempel (PvE-instance)
  Er komt nog een PvE-instance beschikbaar, de Liberated Beshmundir Temple, waarin je het opneemt tegen de gelijknamige, ooit gevangen Stormwing in een andere dimensie en waarin je nieuwe, griezelig blauwe Liberated Stormwing-wapens krijgt voor de moeite.
 • Abyssal Splinter (PvE-instantie)
  De Abyssal Splinter, de vestingkamer op het hoogste niveau, accepteert maximaal 12 spelers en kan worden betreden als je de Divine Fortress bezet. Als een alliantie-achtige instance kun je verschillende beloningen krijgen, maar het uitspelen ervan vereist zeker teamwork en serieuze inspanning.
 • Arena of Glory (PvP-instantie)
  De Arena of Glory is een slagveld waar de sterksten die hun waarde hebben bewezen in de Arena of Discipline/Cooperation samenkomen en het uitvechten in een strijd om glorie en beloningen. Naarmate spelers verder komen in de Arena of Glory, kunnen ze Abyss Points en Symbols of Glory verdienen op basis van hun ranking.
 • Upgrade naar grootheid – Ontketen de Storm van binnen!
  Bereid je voor op een revolutie in je gevechtservaring in versie 2.4 en daarna met de baanbrekende Liberated Stormwing-wapens! Met deze machtige wapens kunnen spelers hun eigen pad naar glorie uitstippelen en attributen gebruiken die passen bij de unieke reis van hun personage.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password